B&B Bij de fortwachter

Welkom op deze heerlijke groene plek! Onze twee B&B kamers bevinden zich boven een koffiehuis met prachtige buitenplaats, op historisch Fo…

Welkom op deze heerlijke groene plek! Onze twee B&B kamers bevinden zich boven een koffiehuis met prachtige buitenplaats, op historisch Fort Jutphaas. We zijn geopend van 9:30 tot 18:00 van woensdag t/m zondag, en dus word je vanzelf gewekt door de geur van verse koffie. Je kunt je bij ons verheugen op superstille nachtrust, een compleet en smaakvol ontbijt op de kamer (of in de tuin!) en de mogelijkheid voor lunch voor onderweg. Er is geen kookgelegenheid in B&B, maar wel zijn er eigen koffie & thee én een minibar aanwezig! We hebben zelfs een vuurkorf, voor een knusse avond onder de sterren. Heb je specifieke vragen of verzoeken, dan staan we je graag te woord: we vertellen je graag over de historie van de plek, de prachtige omgeving en wat er in de regio te doen/eten/ontdekken is. Kinderen tot 2 jaar slapen kosteloos in onze B&B! Het ontbijt is inbegrepen en mogelijk tussen 9:00 en 10:30, maar op aanvraag kunnen we hier flexibel in zijn. Dit geldt ook voor onze in- en uitchecktijden.

Natuur en omgeving

Op en rond het fort is het heerlijk vertoeven tussen de appel- en perenbomen, de uilen en vleermuizen, en de talloze bijzondere vogels! Je kunt er wandelen of hardlopen rond het water of genieten van de historische monumenten op het Fort. Er zijn twee bruggen die toegang geven tot het fort: zo kun je gemakkelijk een rondje maken. De voormalig fortwachterswoning op het Fort is buren met een kleine imkerij, de scouting en een luxe restaurant. De locatie is ideaal gelegen voor wandelaars, fietsers of zelfs wanneer je reist met de boot. Door onze Unesco-status zijn we op allerlei fiets- en wandelroutes aangesloten, waaronder de Hollandse Waterlinieroute (de #3 route van Nederland!). Vanaf station Utrecht CS is het een kleine 30 minuten fietsen langs het water naar Bij de Fortwachter, en vanaf de bushalte tien minuten wandelen tot onze voordeur. Mocht je niet met de fiets komen, dan hebben we twee fietsen voor onze gasten te leen.

Locatie