Fietsenstallingen

In de bewaakte stallingen rond Cityplaza staat je fiets veilig en het mooie is: ze zijn nog gratis ook! Een aantal stallingen hebben zelfs diverse praktische extra's te bieden. In- en uitchecken gebeurt digitaal met een barcodepasje en een barcodesticker op je fiets, ook die zijn gratis. Op termijn komt er ook een bewaakte en overdekte stalling aan de andere kant van Cityplaza, bij de tram- en bushaltes.

De Snelbinder

De Snelbinder zit een beetje verstopt: op het pleintje rechts naast het casino, Ringstede 2. Extra's: een hydraulische fietspomp, een buggy lenen en (gratis) kluisjes voor als je tussendoor even je boodschappen kwijt wil. Boven zijn er kluisjes met een stopcontact erin om de accu van je e-bike op te laden terwijl je winkelt.

Openingstijden: doordeweeks 06.30 - 18.30 (op vrijdag tot 21.30), zaterdag 06.30 - 18.00, zondag 11.00 - 18.00

Bekijk het filmpje

Fietsenstalling de Snelbinder

De Fietspomp

De Fietspomp is de gratis bewaakte fietsenstalling naast de ingang van de parkeergarage en de trap naar het Stadhuis en De Kom, op Lantaarnstede 10. Extra's: een fietsherstelpunt voor spoedreparaties, kluisjes, leenrolstoelen en -buggy's en extra lange openingstijden: maandag tot en met zaterdag 06.30 - 24.00, zondag 11.00 - 23.00

Let op: deze stalling is tijdelijk gesloten tot eind november 2024 ivm bouwwerkzaamheden. Er is een tijdelijke, niet overdekte, bewaakte stalling naast de Lantaarnstede, langs de Noordstedeweg.

Bekijk het filmpje

Tijdelijke fietsenstalling zaterdagmarkt

Even naar de markt? Elke zaterdag kun je van 07.00 uur tot 17.00 gebruikmaken van de pop-up fietsenstalling tegenover het politiebureau. Niet overdekt, wel bewaakt.